Hvert trin er inspirerende let

Nemt at finde, hvad du søger

Vi tilpasser lim & antal ruller

DIY værktøjssæt monteringsvejledning

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering
Kundeservice
0
You have no items in your shopping cart.

Mumitapet

Nu er det også muligt at indrette dit hjem med et Moomintapet. Hvem elsker ikke Moomin, også kendt som Mumitroldene? Disse små, hvide trolde, der i generationer har været en del af barndommen for så mange, er nu at finde på tapeter. Hvis du leder efter et tapet med Mumitrolde, er du kommet til det rette sted. Her finder du alle vores Moomintapeter i forskellige designs og nuancer.

Dekorer hjemmet med et Moomintapet

Hos os finder du Moomintapeter i forskellige farver og mønstre, og vi håber, at du finder lige præcis den version, der passer dig og dit hjem bedst. Et Moomintapet er især velegnet i børneværelset, men er et sjovt mønster der også er et populært valg i entréen eller gangen. Denne finske tegneserie har taget verden med storm, og er fortsat den dag i dag velkommen i danske hjem. Lad fantasien og roen fra de søde, små trolde indtage dit hjem og dit hjerte. Med denne slags tapeter er det som om, du selv bliver transporteret direkte til den magiske Mumidal.

Bestil dine Moomintapeter online

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp til dit valg af tapet eller har spørgsmål, er det bare at kontakte os, så hjælper vi dig med at skabe dit drømmehus. Alle de søde mumitrolde får en prisgaranti, når de bestiller hos os - og det gør du selvfølgelig også!