Hvert trin er inspirerende let

Nemt at finde, hvad du søger

Vi tilpasser lim & antal ruller

DIY værktøjssæt monteringsvejledning

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering
Kundeservice
0
You have no items in your shopping cart.

Data- og privatlivspolitik

LN Färg och tapetbutik ABs data- og privatlivspolitik

LN färg och tapetbutik, CVR NR: 556930-6722, er ansvarlige for personoplysninger og værner om dit privatliv. Denne databeskyttelsespolitik forklarer, hvordan LN färg och tapetbutik indsamler og bruger dine personoplysninger.

Den beskriver også dine rettigheder over for os, og hvordan du kan gøre dine rettigheder gældende. Du kan altid kontakte os angående spørgsmål om privatlivs- og databeskyttelse, ved at sende os en e-mail på kundservice@familietapeter.dk

Ved at anvende LN färg och tapetbutiks produkter og tjenester, accepterer du vores databeskyttelsespolitik samt vores behandling af dine personoplysninger. Du godkender samtidig at LN färg och tapetbutik bruger elektroniske kommunikationskanaler, til at sende information til dig. Det er vigtigt at du læser og forstår vores databeskyttelsespolitik, inden du anvender vores tjenester og produkter.

For at kunne tilbyde dig vores tjenester, er vi nødt til at behandle dine personoplysninger som beskrevet nedenfor. Vi tager særligt hensyn til dit privatliv, når vi gør dette.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Oplysninger, du giver os. Du kan direkte eller indirekte give os oplysninger om dig selv på en række forskellige måder, herunder når du bekræfter et køb i vores butik/webshop, når du vælger betalingsmetode eller kontakter os. Dette kan være:

 

  • Person- og kontaktoplysninger - navn, faktura- og leveringsadresse, e-mailadresse, mobiltelefonnummer, etc.

 

Oplysninger vi indsamler om dig. Når du anvender vores tjenester, kan vi indsamle følgende oplysninger:
·       Person- og kontaktoplysninger - navn, fødselsdato, personnummer, faktura og leveringsadresse, e-mailadresse, mobiltelefonnummer m.v.
·       Oplysninger om varer/tjenester – detaljer angående de varer/tjenester, du har købt.
·       Oplysninger om, hvordan du interagerer med os – hvordan du anvender vores tjenester, herunder svartid på siden, fejl ved download, hvordan du fandt og forlod tjenesten samt leveringsmeddelelser, når vi kontakter dig.
·       Enhedsoplysning – eksempelvis IP-adresse, sprogindstillinger, browserindstillinger, tidszone, operationssystem, enhed, skærmopløsning.
·       Geografiske oplysninger – din geografiske placering.
De oplysninger, du giver os, samt information om varerne/tjenesterne, er nødvendige for at indgå et kontraktforhold med os, mens de øvrige oplysninger vi indsamler, generelt er nødvendige til andre formål, som beskrevet nedenfor.

 

Hvad gør vi med dine oplysninger?

LN Färg och tapetbutik AB behandler dine personoplysninger til følgende formål, baseret på nedenstående juridiske grundlag:

Formål

Juridisk grundlag

Besøgere på hjemmesiden

Ikke registrerede kunder

Modtagere af nyhedsbrevet

 

For at kunne håndtere kundens bestilling/køb

N/A

Behandlingen er nødvendig for at fuldføre købsaftalen med kunden.

N/A

For at kunne håndtere kundeservicesager

Berettiget interesse*

For at kunne levere personlige produktforslag og håndtere deltagelse i konkurrencer og arrangementer

Berettiget interesse**

For at kunne markedsføre produkter og tjenester

Berettiget*** interesse og samtykke i overensstemmelse med markedsføringsloven

Berettiget interesse***

Berettiget*** interesse og samtykke i overensstemmelse med markedsføringsloven

For at kunne udvikle og forbedre virksomhedens tjenester, produkter og systemer for den generelle kundeportefølje

Berettiget interesse****

For at kunne forhindre misbrug af en tjeneste eller for at forhindre, forebygge og udrede lovovertrædelser

Berettiget interesse*****

For at kunne fuldføre juridiske forpligtigelser i overensstemmelse med kravene i bogføringsloven

N/A

Juridisk forpligtigelse

N/A

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet eller har andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at sende en mail til kundeservice@familietapeter.dk.

Hvem kan vi dele dine oplysninger med?

Vi kan overføre til eller dele dine oplysninger med udvalgte tredjeparter i overensstemmelse med nedenstående. Vi tager alle rimelige juridiske, tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at din data håndteres sikkert og med et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau ved overførsel eller deling med udvalgte tredjeparter (IT-systemleverandører, logistik- og transportvirksomheder, myndigheder, betalingsaktører)

Hvad vi IKKE kommer til at gøre med dine data. Vi sælger ikke dine personoplysninger til tredjeparter, medmindre vi har din tilladelse til at gøre dette.

 

Hvor behandler vi dine personoplysninger?

Vi bestræber os altid på at behandle dine data inden for EU/EØS.

 

 

Hvor længe gemmer vi dine personoplysninger?

Vi gemmer dine data så længe det er nødvendigt at udføre vores kontraktuelle forpligtigelser over for dig, og så længe det kræves i overensstemmelse med lovfæstede lagringstider.

Dine rettigheder til adgang, rettelse og sletning

  • Ret til at få adgang til dine data. Du kan anmode om en kopi af de oplysninger, du ønsker at få indsigt i, og verificere de oplysninger vi har om dig. Det er gratis at anmode om kopien.
  • Ret til rettelse. Du har ret til at korrigere fejlagtig eller ufuldstændige oplysninger om dig selv.
  • Ret til at blive slettet ("retten til at blive glemt"). Du har ret til at anmode om sletning af dine personoplysninger i tilfælde, hvor dataene ikke længere er nødvendige til det formål, hvortil de blev indsamlet. Der kan dog være juridiske forpligtigelser for os, der forhindrer os i straks at slette dele af dine data. Disse forpligtigelser kommer fra bogførings- og statsskatteloven, hvidvaskloven samt forbrugeraftaleloven. Du kan når som helst tilbagekalde dit samtykke, der tillader os at anvende oplysningerne til markedsføring ved at afmelde dig vores nyhedsbrev.
  • Retten til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden

Hvis du mener, at vi behandler dine personlige oplysninger forkert, kan du kontakte os. Du har også ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden (Datatilsynet/ Databeskyttelsesmyndigheden)

  • Ret til dataportabilitet:

Du har ret til at modtage en kopi af de personoplysninger, der vedrører dig, i et struktureret format (dataportabilitet) og i nogle tilfælde få disse oplysninger overført til en anden personoplysningsansvarlig. Retten til dataportabilitet omfatter kun oplysninger, du selv har givet os, og som vi behandler på baggrund af visse juridiske grundlag, såsom en aftale med dig.

Hvad med cookies og lignende teknologier?

Vi anvender cookies og lignende sporingsteknikker for at levere en skræddersyet oplevelse online. For mere information om, hvordan LN färg och tapetbutik anvender cookies og lignende, kontakt kundeservice.

 

Kontakt os

LN Färg och tapetbutik AB er ansvarlig for de personoplysninger, du giver os gennem køb og anden kontakt. Navn: Postadresse Box 7242, 18713 Täby Besøgsadresse: Tumstocksäven 9A, Täby, CVR NR: 556930-6722

Databeskyttelsespolitiken blev senest opdateret den 25.05.2021.