Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Fototapet

Her hos Familietapeter har vi markedets største sortiment af fototapeter og meget andet. Vi har helt op til 21 millioner fotos i høj opløsning, som alle er taget af fagfolk og i mange forskellige farver. Du kan stort set få ethvert tænkeligt motiv trykt som fototapet til dit hjem. Alle fotos er nøje kategoriseret, så du nemt kan finde det motiv, der passer dig og dit hjem bedst. Hvis du ikke finder det billede, du leder efter, kan du kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig med at finde det rigtige billede til dit tapet. Ud over vores enorme udvalg har vi også en prisgaranti, hvilket betyder, at vi garanterer, at vi har den laveste pris på markedet. Hvis du finder den samme type tapet med det samme motiv, der sælges billigere andetsteds, matcher vi den pris. Her hos Familietapeter finder du knivskarpe, professionelle billeder, der er trykt på tapeter i høj kvalitet til markedets laveste pris!

Tip, før du vælger fototapet

At beslutte sig omkring hvordan man vil indrette sin bolig kan nogle gange være vanskeligt. Brug af billedtapeter og andre typer tapeter er ingen undtagelse. Valget af motiv kan gøre selv den mest standhaftige lidt beslutningsangst, og nogle oplever, at det er svært at oprette et fototapet online selv. Derfor har vi lavet en lille vejledning til dig, der gerne vil skaffe et fototapet. Vi synes, at alle dele af indretningsprocessen skal være lige til og sjove! Her kan du læse mere om, hvad du bør tænke på med hensyn til valg af materialer og billeder til dit fotovægstapet. Eller hvilke tapetværktøjer og hvilken lim du skal bruge til at installere dit fototapet. Vi håber, at du med denne hjælp vil være tilfreds med alle aspekter af dit nye fototapet!

Bliv inspireret af vores forskellige fototapeter

Hjemmet er der, hvor de fleste mennesker bruger det meste af deres tid. Vi hygger der, spiser der, sover der og slapper af der. Derfor er det vigtigt, at du er tilfreds med din boligindretning, så du kan føle dig godt tilpas og rolig i hjemmet. Nogle gange kan det være svært at vide, hvad man skal gøre for at gøre sin boligindretning mere personlig. Vi har derfor samlet nogle eksempler på måder, du kan dekorere dine vægge og hvad du kan gøre med vores tapet med billeder. Efter at have set på nogle inspirerende billeder kan dit sind pludselig se nye forbindelser, og idéerne til indretning flyder naturligt. Fotos på tapeter er en enestående måde at forene inspiration med nostalgi og hygge.

Vi har motiver, der passer til hele familiens smag

Vi hos Familetapeter er en onlinebutik, der sælger fototapeter og andre slags lærredstryk til hjem og virksomheder. Vi har en enkelt og altoverskyggende mission - at bruge fototapeter som en kilde til at inspirere og skabe oplevelser for både voksne og børn. Via vores online butik kan du nemt bestille dit eget fototapet eller vælge et af vores brede udvalg af fototapeter på tilbud. Du kan nemt navigere og søge blandt vores motiver, så du nemt kan finde dit drømmetapet. I stedet for at se blandt fysiske butikkers tapetbind i hundredvis midt i hverdagens travlhed, kan du nu vælge og bestille et foto på tapet i fred og ro - fra hjemmet eller endda på vej til arbejde.

Stort udvalg af tapeter med fotos - kig og vælg!

Vidste du, at vi har over 21 millioner fototapet i vores sortiment? Dette gør os til en af ​​de største leverandører af fototapet online. Fordi vi kun opererer online, har vi ingen dyre butikscentre, som gør det muligt for os at tilbyde dig fototapet billigt og samlet på ét sted. Vi kan nemt betjene kunder med fototapeter i hele Nordeuropa. Vi har faktisk kunder fra alle hjørner af verden. Vi holder priserne lave uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Sortiment og kvalitet

Med vores over millioner af fototapeter er vi en af ​​verdens største leverandører af fototapet. Når du har valgt dit motiv og angivet målene på din væg, udskriver og producerer vi dit fototapet. Vi er konstant ved at udvikle og forfine vores produktionsproces. Vi er professionelle i alt, der med fototapeter at gøre! Som noget nyt tilbyder vi nu også en række fototapeter med faste dimensioner. Vi har øget dine valgmuligheder, og dermed chancen for at finde nøjagtigt det, du leder efter. Det er perfekt til for eksempel et barns værelse, hvor du ved, at motivet og fototapetet nok skal udskiftes efter et par år, efterhånden som barnet bliver ældre. Vores ambition er altid at have mange alternativer i forskellige prisklasser afhængigt af menneskers livssituation og livsfaser. Vores specialfremstillede fototapeter er dimensionalt stabile og holdbare tapeter af ikke-vævet type (150 g/m2). Vores fototapeter kan produceres ved brug af fotos i høj opløsning, som også er taget af professionelle fotografer. Fototapeterne vi sælger produceres specielt til dig og dimensionerne på din væg, så det passer perfekt. Limen der medfølger vores produkter skal påføres direkte på væggen (gælder lim til ikke-vævet tapet), og tapetstykkerne skal monteres kant til kant. Tag dig god tid og gør dig umage, så får du det bedste resultat. Bredden på tapeter vi sælger er 47,5 cm. De er nemme at montere, men hvis du føler dig usikker på processen, anbefaler vi at du kontakter en professionel.

Prisgaranti på fototapeter - markedets laveste pris!

Alle er altid velkomne her hos Familietapeter. Vi synes, at indretning i hjemmet skal være for alle, uden at tegnebogen eller noget andet behøver at begrænse idéerne til indretning. Hos Familietapeter.dk køber du fototapet til gode, billige priser. Prisgarantien betyder, at vi regelmæssigt gennemgår vores priser for at sikre, at du kan shoppe roligt og sikkert. Hvis du finder vores fototapet med samme motiv og i samme kvalitet til en lavere pris i en anden butik, kan du købe produktet fra os til samme pris. Forudsætningen er, at det er det præcis samme fototapet og præcise specifikationer, og at det kan købes på lige vilkår. Hvis du imod al forventning finder et fototapet til en billigere pris andetsteds, skal du gøre følgende: kontakt vores kundeservice og lad os vide, hvor du fandt det billigere fototapet. Vi hjælper dig derefter med at få den samme pris!