Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Den rigtige maling til dit tapet - vi har gjort arbejdet!

For at gøre det nemmere for dig som kunde, har vi ladet vores eksperter i farve og tapet matche vores populære tapeter med passende malerfarver - vi kalder dem "farvevenner". Uanset om du er på udkig efter mønstrede eller ensfarvede tapeter, så finder du det i vores velassorterede butik!

Farvematchede tapeter!

Vores farvekoncept - Farvet og klar!

Farvematchede tapeter - Vores eksperter i farve og tapet har omhyggeligt udvalgt og matchet vores mest populære tapeter med passende malerfarver - vi kalder dem "farvevenner"! Dette har vi gjort for at gøre det lettere for dig som kunde at handle maling & tapet!

Farvevenner - Vi ønsker at gøre det inspirerende nemt at renovere hjemmet, derfor arbejder vi med farver, der passer fint sammen. I vores brede sortiment af indendørs maling finder du prisværdig vægmaling, loftmaling, træværksmaling og gulvmaling.

Svært at vælge - Tag ikke chancer, når vores erfarne farverådgivere allerede har gjort arbejdet. I vores butik finder du masser af færdige stilforslag, farvesatte rum og farvematchede tapeter. Stadig usikker? Bestil i så fald hjem tapet- og farveprøver, før du beslutter dig!

Farvematchede tapeter i "Grønt"! 

Træd ind i den grønne skovs ro med vores farvematchede tapeter, der harmoniserer med grønne nuancer af maling. Skab et rum, hvor hver farvetone interagerer med tapeternes mønstre for at give en følelse af perfektion. Vores farveeksperter har skabt disse kombinationer for at forenkle dit valg, så du kan nyde et sammenhængende og velovervejet rum uden at gætte. Er du usikker - bestil da vores håndmalede prøver og se, hvordan farverne kan forvandle dit rum.

Farvematchede tapeter i "Blåt"! 

Lad dit rum ånde den blå himmels klarhed og havets dybde med vores farvematchede tapeter. Vores farvesættere har valgt passende farver, der perfekt komplementerer tapeterne for at give et behageligt og smukt resultat. Velovervejede farvepaletter skaber rum, der er fredfyldte og perfekte til afslapning eller inspirerende samtaler. Opdag vores nøje udvalgte "farvevenner" ved at bestille farveprøver hjem og se, hvordan de passer ind i dit eget hjem.

Farvematchede tapeter i "Beige"! 

Beige er ikke bare en farve, det er et udtryk for elegance og tidløshed. Vores farvematchede tapeter i beige nuancer tilbyder en sofistikeret baggrund, der er både indbydende og beroligende. Vores stiltrådgivere har skabt disse match for at give rummet en varm og hyggelig følelse, med et friskt og moderne twist. Forenkl processen med at vælge ved at bestille vores prøver, og mærk selv, hvordan de beige nuancer beriger dit hjem med en subtil, men bestemt stil.


Få mere inspiration til hjemmet