Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Fototapet scion tapeter

Scion er et ungt mærke indenfor tapetets verden, og det brister med farverig energi. Ordet 'scion' betyder opstart - et ungt startskud. Og det er bestemt en god beskrivelse af Scion, som er blevet en stor succes med sit originale tapetdesign fuld af attitude.

Farverige Scion tapeter

Farverigt, elegant og ikke mindst egenrådigt. Ja, enhver anden måde at beskrive et Scion tapet på er bare utilstrækkelig. Disse fantastiske kreationer varmer ikke kun værelser, men også sindet og hjertet med et smil. Det eneste spørgsmål er, om du selv har modet til at klæde dine vægge i disse karakteristiske tapeter fra Scion - vi anbefaler det i hvert fald stærkt.

Scion tapeter til mange forskellige værelser i hjemmet

Med Scion tapeter finder du sjove, moderne børnetapeter med søde ræve og geometriske mønstre. I Scions designs mødes retro-fornemmelser, skandinaviske former og Japansk indflydelse, såsom shibori-tryk med et look, der minder om akvarelfarver. Ønsker du dig et hjem fuld af glæde, skal du vælge et tapet fra Scion - du kan købe dit Scion tapet fra os online, nemt og bekvemt. Det skal være sjovt at dekorere!