Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Handelsbetingelser

Købsbetingelserne gælder for forbrugerens køb af varer på www.familietapeter.dk. Siden ejes og drives af:


L N färg och tapetbutik AB
Organisationsnummer. SE556930672201
Tumstocksvägen 9A
187 66 Täby
Sverige

Kontakt oplysninger:
Tlf.: +46 (0)8-261 111
E-mail: kundeservice@familietapeter.dk

BESTILLING

Ifølge forbrugeraftaleloven vil der være indgået en bindende aftale, når du har afgivet din ordre, dvs. når du har trykket på ”Køb”- eller ”Bestil”-knappen. At aftalen er bindende, betyder som udgangspunkt at Familietapeter, som virksomhed har pligt til at levere ordren til den aftalte pris, ved bestilling af ordren.

Hvis en aftale har forkert indhold – f.eks. fordi prisen har været sat for lavt, eller der er angivet forkerte specifikationer kan Familietapeter blive frigjort fra aftalen, hvis de kan bevise, at du som kunde burde have indset, at der er tale om en fejl (og derved har handlet i ond tro).

Familietapeter, forbeholder sig derfor retten til at kunne annullere en aftale, efter den er indgået, pga. trykfejl, forkerte prisoplysninger eller at varen er udsolgt mv.

 

PRISER

Priserne du finder på familietapeter.dk er vores aktuelle priser lige idag i danske kroner inklusive 25% moms. Momsen indberettes ved kassen sammen med eventuelle fragtomkostninger, inden du bekræfter dit køb. Hvis momsen ændres, forbeholder vi os retten til, at ændre vores priser i overensstemmelse hermed. Prisjusteringer kan forekomme til enhver tid uden varsel.

Vi har over 20.000 produkter i vores sortiment, og der kan ved enkeltstående tilfælde opstå fejl vedrørende pris og information. Hvis prisen på et produkt eller oplysningerne om et produkt, der er givet i forbindelse med købet, er forkerte, og du var klar over eller burde have indset dette på ordretidspunktet, gælder prisen eller oplysningerne ikke for købet. I så fald kontakter vi dig hurtigst muligt, efter vi har opdaget fejlen. I disse tilfælde forbeholder vi os retten til at justere prisen, opkræve forskellen eller lade dig fortryde købet og få pengene tilbage.

I forbindelse med prissætning af produkter i vores sortiment, arbejder vi med en model, hvor vi kan tilpasse vores priser i forskellige digitale kanaler til altid at være relevante og skabe værdi for den aktuelle målgruppe. Det betyder, at prisen på et produkt kan variere afhængigt af, hvilken kanal kunden kommer ind på siden fra. Eventuel justering af priser sker alene ud fra, hvilken digitale kanaler den besøgende kommer fra, dvs. prisen er ikke påvirket af individuelle brugerdata, karakteristika eller adfærd generelt.

 

BETALING

Vi benytter Klarna som betalingsudbyder for alle betalinger, der indeholder følgende betalingsmetoder:

-       Betal nu (kortbetaling og Klarna Direkte)

-       Betal senere (faktura)

-       Opdel betaling (afbetaling over 6, 12 eller 24 måneder samt fleksibel løbetid)

Læs mere om Klarna og deres vilkår her: https://www.klarna.com/dk/vilkar/

Vi trækker først betalingen, når dine varer er afsendt. Hvis der er valgt ”Betal senere” med Klarna, sendes en faktura til dig. efter varerne er afsendt.

Alle priser er angivet i DKK og er inkl. moms. En ordrebekræftelse bliver sendt til din e-mail straks efter, at ordren er placeret hos os.

 

LEVERING

Vi tilbyder levering af vores varer til adresser i Danmark. Vi leverer ikke til Grønland eller Færøerne.

Varerne leveres mellem 1-2 arbejdsdage efter bestilling. Varer der bestilles på hverdage inden kl. 12 bestræber vi os på at afsende samme dag, dog ikke, hvis der f.eks. opstår en travl periode. Bestil derfor altid dine varer i god tid, for at være sikker på at modtage dem rettidigt.[LVN1] [KS2] 

Vi bruger UPS som vores leverandør af vores varer. Alle ordrer leveres primært med hjemmelevering og ellers til det nærmeste UPS Service Point, hvor du kan afhente ordren.

Leveringsmetoden bestemmes efter ordrens størrelse og vægt, og kan ikke vælges af dig som kunde. Tapetprøver sendes med brev og uden tracking, og resterende ordrer sendes almindeligvis som pakke og altid med tracking.

Fragten er gratis, med undtagelse af større ordrer, der skal sendes på en palle. En fragtpris vil herefter blive beregnet.

Du vil modtage information og opdateringer om leveringen af din ordre samt, når den er afsendt, hvor du kan følge den via trackinglinket.

 

RETUR OG FORTRYDELSESRET

Hos Familietapeter har vi en fortrydelsesret på 14 dage, fra den dag du modtager din ordre. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet for nogle eller alle varer.

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt, får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du har den sidste vare i fysisk besiddelse.Hvis fristen udløber på en helligdag, en weekend, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Undtagelse af fortrydelsesretten

Fortrydelsesretten bortfalder ved varer, der er fremstillet efter dine specifikationer og ønsker, eller har fået et tydeligt personligt præg, som f.eks. fototapeter eller ved tapet hvor der er uploadet et personligt billede.

Sådan fortryder du dit køb

Du fortryder dit køb ved at give os klar besked om, at du ønsker at fortryde. Da vi ikke har en fortrydelsesformular, bedes du sende os en mail med følgende oplysninger:

-       Ordrenummer

-       SKU nummer på varen

-       Antal ruller

Du må også meget gerne vedlægge et udfyldt eksemplar af vores standard fortrydelsesformular, men dette er ikke et krav.

Returnering af varen og returomkostninger

Når din returnering er godkendt, vil vi sende dig en UPS returlabel på mail, som skal printes ud. Du bedes herefter sætte din returlabel på pakken og sende den uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt til os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du kan arrangere en afhentning med UPS her eller selv aflevere pakken på nærmeste UPS pakkecenter.

For returpakker er omkostningen for at benytte labelen 150 DKK inkl. moms for returnering og håndtering. Returomkostningen vil blive fratrukket din tilbagebetaling.

Der er ikke mulighed for ombytning ved returnering. Du vil blive refunderet for det beløb, der er sendt retur og kan selv gå ind og placere en ny ordre, hvis du ønsker dette.

Returnering skal ske til vores returadresse:
L N färg och tapetbutik AB
Tumstocksvägen 9A
187 66 Täby
Sverige

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. Hvis du har en konto hos Klarna, vil du få besked direkte i appen. Behandlingstiden her er yderligere 5 dage, fra at den er registreret hos Familietapeters lager.

Varens stand ved returnering og emballage

Du hæfter kun for evt. forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du bedes så vidt det er muligt at returnere varen i originalemballagen. Emballagen må gerne åbnes, men ikke ødelægges. Hvis emballagen mangler eller er ødelagt, kan dette udgøre en værdiforringelse, som du kan risikere at hæfte for, når vi modtager den retur.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor kvittering for indlevering samt evt. track and trace nummer.

REKLAMATION – HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN

Ved køb af varer finder købelovens regler anvendelse. Du har 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. En mangel er f.eks. en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slidtage, eller skader du selv har påført varen, ikke anset som en mangel.

Hvis varen har en mangel, bedes du reklamere rettidigt, og Familietapeter vil herefter kigge på den enklete reklamationssag og beslutte, hvad der er den bedste løsning. Hvis ikke er det muligt at få din vare ombyttet eller repareret, vil den bedste alternative løsning blive tilbudt til dig.

Hvis der er tale om transportskader beder vi dig venligst anmelde skaden til distributøren med det samme og samtidig orientere os. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid.

Vi henviser til at du altid kontakter os på kundeservice@familietapeter.dk inden evt. returnering af varen. Vi beder dig oplyse så detaljeret som muligt, hvad problemet omhandler samt at sende billeder, der understøtter dette.

Klagemuligheder
Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes hus: https://kpo.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Dette er særligt relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klager indgives på: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: kundeservice@familietapeter.dk