Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Beslutningsangsten der kan opstå, når du skal vælge en farve

At vælge en farve kan både være sjovt og svært. Herunder finder du masser af dejlig information for at forenkle dine valg. Hvad betyder farve, og hvad vil du opnå?

Mest Populære Maling

Vores udvalgte farver

Vi elsker farve! Ofte trives vi mennesker i naturen, når vi er omgivet af grønt, himmel og hav. Nedenfor finder du vores bedst sælgende, når det kommer til maling. Vi har opstillet vores top-liste med de farver, I kunder elsker allermest!

Påvirker os på forskellige måder. Forskellige farver påvirker os på forskellige måder. En mørkeblå kan gøre os trætte, en stærk rød gør os stærkere, og en rosa farve har en tendens til at gøre os forelskede eller sociale. Læs mere om hvad farverne gør nedenfor.

Solens påvirkning på farver. Har du nogensinde set en farve, som du har elsket, men som så ikke passer hjemme hos dig? Det skyldes, at lyset i rummet påvirker farven. Vinduer mod nord gør farven køligere, og vinduer mod syd gør farven varmere.

GRØNNE FARVER 

Et grønt rum kan give os ro og få os til at føle os sikre. En rigtig god farve at male i et soveværelse, en entre eller en stue. En kølig grøn farve passer ekstra godt i et soveværelse, mens en varm grøn giver et indbydende indtryk og derfor er et fremragende valg til entreen.

BLÅ FARVER 

Blå rum giver et køligt indtryk, lyseblå rum kan hjælpe dig med at finde fokus og egner sig derfor godt til at male på et kontor, mens en mørkeblå farve gør os afslappede og trætte og er derfor et oplagt valg til et soveværelse.

BEIGE FARVER 

Beige rum giver et varmt og indbydende indtryk. Beige vægge har været populære i flere år, og nu ser vi en tendens mod endnu varmere beige, næsten gule nuancer. Beige er en farve, der passer til de fleste rum.

LYSERØDE FARVER 

Rosa farver vinder hurtigt i popularitet! En rosa farve gør rummet varmt og harmonisk og kan gøre et rum både legende men også roligt og indbydende.

GREIGE FARVER 

Opdag den sofistikerede balance af greige, en subtil kombination af gråt og beige, der giver dit rum en tidløs og elegant atmosfære. Denne alsidige farve smelter sømløst sammen med forskellige indretningsstile, skaber en neutral base, der kan matches med mange farver. Greige spænder fra lyse til mørke toner, hvilket giver fleksibilitet til at skabe alt fra et luftigt og åbent rum til et mere hyggeligt og indbydende rum. Denne unikke farvetone forener gråt og beige i perfekt harmoni, som passer til alle, der ønsker et moderne, minimalistisk look, der stadig føles varmt og indbydende.


Få mere inspiration til hjemmet