Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Find dine favoritter her!

For at gøre det nemmere for dig som kunde har vi ladet vores eksperter inden for farver og tapet matche vores populære tapeter med passende malingsfarver - vi kalder dem "farvekammerater". Uanset om du leder efter tapet, maling eller begge dele, har vi udarbejdet færdige stilstilbud og farvesætninger, der gør det nemt at lykkes med dit hjemmeprojekt!

"Shop stilen" - vi har gjort arbejdet!

Vores farvekoncept - "Farvet & klart"!

Farveindstillinger - For at gøre det nemt for dig som kunde har vi samlet nogle af vores mest populære og tidløse farver og farvesatte rum. Vi håber, at du finder noget, du kan lide - lad dig inspirere, og lad fantasien flyde!

Farveafstemte tapeter - Vores eksperter inden for farver og tapet har omhyggeligt udvalgt og matchet vores mest populære tapeter med passende malingfarver - vi kalder dem "farvevenner"! Dette har vi gjort for at gøre det lettere for dig som kunde at handle maling og tapet!

Populære farver - Hos os finder du masser af fantastiske farver, der helt sikkert vil gøre dit hjem harmoniskt og personligt. Vores farveeksperter har omhyggeligt udvalgt smukke farver, som vi ved, både vi og I vil kunne lide!

FARVESÆTNINGER! 

Uanset om du søger en klassisk tidløs følelse i dit hjem eller ønsker at være på forkant med de seneste farvetendenser, finder du din nuance hos os! Lad din personlighed og stil træde i karakter, og lad fantasien flyde - Velkommen til inspiration!

FARVEAFSTEMTE TAPETER! 

Træd ind i et harmoniskt rum med vores farveafstemte tapeter, der harmonerer med nuancer af maling. Skab et rum, hvor hver farvetone samspiller med tapeternes mønstre for at give en følelse af perfektion. Vores farveeksperter har skabt disse kombinationer for at lette dit valg, så du kan nyde et sammenhængende og velovervejet rum uden at gætte. Er du i tvivl - bestil vores håndmalede prøver og se, hvordan farverne kan forvandle dit rum.

POPULÆRE FARVER! 

Vi elsker farver, og vi ved, at forskellige nuancer påvirker mennesker på forskellige måder. Uanset om du ønsker at omgive dig med naturens rolige og harmoniske toner eller er på jagt efter en mere livlig farve, der skaber kreativitet og energi, finder du dem hos os. Lad dig inspirere af alle vores nuancer og find netop din favoritfarve! Er du usikker på dit valg? Bestil i så fald vores håndmalede prøver og se, hvordan farverne kan forvandle dit rum.


Få mere inspiration til hjemmet