Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering
Monica Karlstein

Monica Karlstein

Farverne vi alle elsker og altid vender tilbage til!

De tips og råd om farvevalg, som jeg som indretningsarkitekt plejer at give mine kunder og følgere, er efter ti år endelig kogt ned til min egen farvekollektion af Svanemærket maling.

Mine farver er et oplagt valg, når du skal lave om og gerne vil skabe et tidløst, behageligt og indbydende hjem. I næsten et helt år har jeg arbejdet på at blande og udvikle disse farver, der lever op til mine skyhøje krav som indretningsarkitekt. Jeg fandt simpelthen de farver, som jeg synes ser lige flotte ud i nord som i syd, i dagslys som i tusmørke og til sommer som til vinter. De er alle afbalancerede, nøje udvalgte og er et flot og smukt udgangspunkt, når du skal indrette dit hjem.

Som du kan se, er det ikke trendfarver, som man bliver træt af, når moden ændrer sig. I stedet er det farver, der fanger det naturlige dagslys, som vi har i Danmark, selv i vintermørket, og forstærker værelsernes fine kvaliteter og skaber en behagelig følelse. Ikke kun denne sæson, men hver dag, hvert år. Ja, endda hele livet, hvis det ønskes.

Med dette farvekort behøver du ikke engang tænke, for så længe du holder dig til disse farver, kan du sætte dem sammen på kryds og tværs, uden at det går galt. Farvekortet udgør fire farver i to varianter med forskellige nuancer af sort, så du kan vælge mellem en lys og en mørkere udgave af hver farve, alt efter hvad der passer til dit hjem.

Ud over at være utroligt smukke sammen og hver for sig, så er farverne også blevet udviklet til at sættes sammen med de mest populære tapeter i de store tapetbutikker. Så hvis du vil sætte farven sammen med et tapet, er det højst sandsynligt, at du finder "det perfekte match" i denne farvekollektion.  

Maling
Wallpassion
Farve W175 Kvällsdimma by Monica Karlstein

Fra 234 DKK

Maling
Wallpassion
Farve W178 Fjällmoln by Monica Karlstein

Fra 234 DKK

Maling
Wallpassion
Farve W179 Blomsterhav by Monica Karlstein

Fra 234 DKK

Maling
Wallpassion
Farve W176 Havsbris by Monica Karlstein

Fra 234 DKK

Maling
Wallpassion
Farve W174 Skogsfröjd by Monica Karlstein

Fra 234 DKK

Maling
Wallpassion
Farve W177 Vågskvalp by Monica Karlstein

Fra 234 DKK

Maling
Wallpassion
Farve W180 Morgongåva by Monica Karlstein

Fra 234 DKK

Maling
Wallpassion
Farve W173 Sommarljus by Monica Karlstein

Fra 234 DKK