Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

WEAR THE WALLS

Lad disse statement-tapeter inspirere dig til tæt indonesisk jungle, Indiens blomsterpragt og Balis sandstrande. Wear The Walls blev grundlagt af indretningsekspert Carrie Brightley, med ti års erfaring fra ikoniske Liberty London og trendy House of Hackney.

Vi vokser - byd vores nye dejlige mærker velkommen i butikken!

Tre nye mærker 

SIAN ZENG: Hvis du vil skabe et hjem, der er fyldt med fantasi og kreativitet, er Sian Zeng den perfekte designer at udforske – hendes eventyrlige tapeter med masser af inspiration fra naturen, vil helt sikkert hjælpe dig med, at skabe din historie i dit eget hjem.

OHPOPSI: Målet med Ohpopsi er, at give folk mulighed for at udtrykke sig i deres boligindretning. De vil have passion og personlighed til at skinne igennem uden at sætte nogen grænser for, hvordan et hjem kan se ud. Et hjem skal være fyldt med glæde, og fantastiske tapeter er en utrolig mulighed for at få det til at ske!

WEAR THE WALLS: Lad disse statement-tapeter inspirere dig til tæt indonesisk jungle, Indiens blomsterpragt og Balis sandstrande. Wear The Walls blev grundlagt af indretningsekspert Carrie Brightley, med ti års erfaring fra ikoniske Liberty London og trendy House of Hackney.

SIAN ZENG

Hvis du vil skabe et hjem, der er fyldt med fantasi og kreativitet, er Sian Zeng den perfekte designer at udforske – hendes eventyrlige tapeter med masser af inspiration fra naturen, vil uden tvivl hjælpe dig med at skabe din historie i dit eget hjem. Sian og hendes team er drevet af autenticitet og kvalitet. Alle detaljerne i tapeterne er originale kunstværker, gengivet på den mest autentiske måde, for at bevare hver eneste detalje. Produktionen er ikke drevet af trends eller deadlines, hvilket betyder, at hvert design først lanceres, når det er bedst.

OHPOPSI 

Målet med Ohpopsi er, at give folk mulighed for at udtrykke sig i deres boligindretning. De vil have passion og personlighed til at skinne igennem uden at sætte nogen grænser for, hvordan et hjem kan se ud. Hjem skal være fyldt med glæde, og fantastiske tapeter er en utrolig mulighed for at få det til at ske! De producerer digitale tapeter og vægmalerier, udfordrer designkonventioner og opfordrer alle til, at omfavne dristige mønstre og selvsikre farver i deres hjem.

WEAR THE WALLS 

Lad disse statement-tapeter inspirere dig til tæt indonesisk jungle, Indiens blomsterpragt og Balis sandstrande. Wear The Walls blev grundlagt af indretningsekspert Carrie Brightley med ti års erfaring fra ikoniske Liberty London og trendy House of Hackney. Carries passion for printdesign og mode kombineres i Wear The Walls - en idé, der blev skabt under hendes studietid på Leeds College of Art i 2011. Forvandl dit hjem med bæredygtige print og skræddersyede ordre, for at minimere miljøbelastningen.