Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Den beslutningsangst, der kan opstå, når man skal vælge en farve.

Det kan være både sjovt og svært at vælge en farve. Nedenfor finder du masser af gode oplysninger, der kan gøre valget lettere. Hvad betyder farve, og hvad vil du opnå?

Vores udvalgte farver

Hvad kan farver gøre? 

Folk elsker farver! Se dig omkring, hvor føler du dig mest tilpas, og hvilke farver er der? For det meste trives vi godt i en skov, ved havet, ved en solnedgang eller på en eng med et hav af blomster og farver. Farver rør noget i os.

Påverkar oss på olika sätt. Forskellige farver påvirker os på forskellige måder. En mørkeblå farve kan gøre os trætte, en lys rød farve gør os stærkere, og en lyserød farve får os til at føle os elskede eller sociale. Læs mere om, hvad farverne gør nedenfor.

Solens indflydelse på farverne. Har du nogensinde set en farve, som du er vild med, men som måske ikke passer til dit hjem?  
FDet skyldes, at lyset i rummet påvirker farven. Vinduer mod nord gør farven koldere, og vinduer mod syd gør farven varmere.

Grønne farver

Et grønt rum kan give os fred og tryghed. En rigtig god farve til at male soveværelset, gangen eller stuen med. En kølig grøn farve er særlig god i et soveværelse, mens en varm grøn farve giver et indbydende indtryk og derfor er et godt valg til gangen.

Blå farver 

Blå rum giver et køligt indtryk, lyseblå rum kan hjælpe dig med at finde et fokus og er derfor velegnet til at male på kontoret, mens en mørkeblå farve får os til at føle os afslappede og trætte og er derfor et oplagt valg i soveværelset.

Beige farver 

Beige værelser giver et varmt og indbydende indtryk. Beige vægge har været populære i årevis, og nu ser vi, at det går over til endnu varmere beigefarver, næsten gule farver. Beige er en farve, der passer til de fleste rum.


Få mer inspiration till hemmet