Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Vores farvekoncept


Vores farvekoncept
Vi ønsker at levere maling på en ny måde, ved at hjælpe dig som kunde med at finde et færdigt resultat, uden at gå på kompromis med kvalitet og miljø. Vi har derfor udviklet en svenskproduceret maling af høj kvalitet, der er skånsom over for miljøet. 
 
Hos os finder du alle typer maling, så du kan male alle overflader inden for hjemmets fire vægge. Læs mere om vores forskellige typer maling nedenfor. Vi har også samlet nogle tips og råd til dig undervejs. Malearbejdet skal være let!


VORES VÆGFARVE
Vores vægmaling er en vandbaseret maling, der er både Svanemærket og miljømærket. Den giver en god dækning, er nem at male med og giver vigtigst af alt en flot mat finish (svarende til glans 3).
En kvalitetsmaling, der kan tørres af. Den fås i alle vores farver.

Tip: Males bedst med en rulle, men mal først alle hjørner og kanter med en pensel, vask din rulle let med lidt rengøringsmiddel og vand, skyl den, pres vandet ud, så den ikke smitter af og suger mere maling op. VORES SNEDKER MALING
Vores snedkermaling er en vandbaseret kvalitetsmaling, der hæfter godt og giver en god dækning. Den giver et mat udseende (svarende til glans nummer 15), men er lidt mere blank end vores vægmaling. Vi har omhyggeligt valgt dette for at give et ekstra pænt resultat. Den fås i alle vores farver.

Tip: Du får det flotteste resultat med en pensel, men hvis overfladen er stor, og det skal gå hurtigt, kan du starte ud med en rulle og afslutte med en pensel. Tape de overflader, du ikke vil have maling på, for denne maling klæber rigtig godt fast. Hvis du maler ubehandlet træ, anbefaler vi, at du grundbehandler med vores Carpentry Primer. Hvis du har malet eller behandlet træ før, skal du vaske det rent og slibe let.


VORES GULVMALING
Vores gulvmaling er en vandbaseret gulvmaling til indendørs miljøer med let slitage, du kan f.eks. male trapper, parketgulve eller massive trægulve. Vi anbefaler ikke at male i fugtige omgivelser som f.eks. garager eller våde områder. Kan anvendes på underlag som træ og beton. Wallpassion gulvmaling er en fremragende lakmaling. Den fås i alle vores farver.

Tip:
Brug en rulle for at opnå et hurtigt og pænt resultat – men først mal på kanter og hjørner med en pensel. Sørg for, at overfladen er glat (men ikke for glat), tør og ren. Hvis det er lakeret eller malet, skal du vaske og slibe det. Hvis det er hårdt voksbehandlet, skal du fjerne al voks, før du maler det. Hvis det er ubehandlet, skal du bare male på (efter at du har sikret dig, at overfladen er glat, tør og ren).
 


VORES LOFTMALING
Er en hvid vandbaseret loftmaling til indendørs miljøer. Den kan males på gips, beton, puds, tapet eller fiberplader. Wallpassions loftmaling har en høj dækkeevne og er let at påføre. Hvis du ønsker at male dit loft med en anden farve end hvid, er vores vægmaling den helt rigtige!

Tip:
Brug en rulle, og mal lister, kanter og hjørner med en pensel. For at få et ensartet resultat skal du trække rullen langs loftet i samme retning, så mønsteret fra rullen lægger sig ens, og du undgår striber. Det er også muligt at afslutte med at trække rullen i samme retning.
 


VORES GRUNDFARVE
Vandbaserede primer og slibemaling til indendørs miljøer. Primeren kan anvendes på underlag som dørkarme, lister, metaloverflader, møbler og andet snedkerarbejde. Wallpassions primer til snedkerarbejde er let slibbar og er en fremragende primer, inden du påfører Wallpassions maling til snedkerarbejde. 

Tip:
Brug en pensel, når du maler, og sørg for, at overfladen er ren, glat og tør, så klæber den som lim, og du kan være sikker på, at malingen til snedkerier holder til mange års slid.VORES KNAST MALING

Vores gnistmaling er hvid og bør anvendes indendørs. Det er den eneste maling, vi har, der er baseret på laknafta. Har du et rum, der har en vedvarende lugt, som du ikke kan slippe af med? Så er dette malingen for dig! Den er også perfekt til maling af stræklofter. Kan også anvendes på underlag som træ, tapet, beton, gips, puds, spånplader og fiberplader. Wallpassions Barrier Paint har en høj dækkeevne med god vandbestandighed.   

Tip:
Luft ud når du maler, så tørrer det hurtigere, og du undgår for meget lugt fra naphtha. 

Andre gode tips!

  1.      Du kan få forskellige resultater alt efter hvilken rulle eller pensel du bruger, en med større fibre giver mere struktur, og mindre fibre giver et glattere resultat. Uanset hvad, vil det se godt ud!
  2.      Maling opfattes forskelligt i forskelligt lys, så vi anbefaler at teste ved hjælp af vores håndmalede selvklæbende malingsprøver. De er nemme at flytte rundt på for at se, hvordan farven ændrer sig i forskellige lysforhold.
  3.      Vær ikke bange for at male, det værste, der kan ske, er, at du skal male om!