Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Farvevenner til skandinaviske mønstre og farver.

Det skandinaviske er forbundet med lyse og jordnære farver. Se vores skandinaviske værelser, eller scroll videre for at få mere inspiration.

Farvevenner

Vores farvevenner 

1. Find dit favoritrum. Hvilket rum vil du lave om derhjemme? Ved du, om du ønsker, at det skal være varmt, koldt eller måske skandinavisk? Lad dig inspirere af vores færdige farveskemaer. Vi kalder dem farvevenner.

2. Bestil dine prøver. Vi anbefaler, at du tester, hvordan farverne ser ud hjemme hos dig i de rum, du vil renovere. Du kan nemt bestille prøver hjem af hele sortimentet. Vores farveprøver kommer på håndmalede A5-ark med selvklæbende bagside.

3. Tjek indkøbslisten til værelset. Når du har fundet den stil, der passer til dig, finder du alle varer på værelsets indkøbsliste. Du skal blot måle og vælge den mængde, du har brug for.Vi sender dine varer hurtigt, nemt og bekvemt.

Soveværelse

Her finder du smukt tapetserede og malede soveværelser. Farver, der er velegnede til soveværelser, er blå, grønne og naturlige farver, der skaber ro og gør det lettere at falde i søvn.

Stue 

En stue kan tjene mange forskellige formål, måske vil du have den til at være et socialt rum? Så er lyserød, gul eller varm grøn en god farve at bruge. Eller måske er det et rum, der skal give dig ro og kræfter? Så er grønne, blå og jordfarver gode farver at gå efter.

Børneværelse 

Det er ingen nyhed, at børn kan lide farver. Børn kan lide at lege, være fantasifulde og føle sig godt tilpas på deres værelser! Derfor er en mere farverig tone på væggene i et børneværelse perfekt.


Få mere inspiration til hjemmet