Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Pasteltapet 

Pasteltapet fås i alle mulige farver, både ensfarvet og mønstret, med teksturer og linnedfølelse eller metallisk glans. Et pasteltapet er simpelthen et farvestrålende tapet i en mild, rolig nuance. Med tapeter i pastelfarve skaber du let et lyst og behageligt hjem.

Dekorér børneværelser med tapet i pastel

Pastelfarven er ofte forbundet med børnetapet og passer godt til at skabe en blød følelse i børneværelset. Blå og lyserød er de mest klassiske pastelfarver til børn, men også gule, grønne og lilla pasteltapeter til børn bliver mere og mere populære på grund af deres neutralitet.

En hyggelig følelse med pastelfarvet tapet

Pasteltapet i køkkenet er også et populært valg, hvor du kan vælge et ternet design med en landlig følelse eller et mere moderne tapet, hvis du vil dekorere i den trendy 50’er-stil. Du er velkommen til at matche farven med skabsdøre for at skabe et ensartet og hjemligt udtryk. Hos os finder du masser af fint pasteltapet i mange nuancer, farver og mønstre, så du kan finde den version. du leder efter, og som passer bedst i dit hjem. Vi har altid prisgaranti og hjælper med tips eller gode råd, så du kan skabe dit drømmehus i flotte pastelfarver.