Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Arne Jacobsen tapeter

Den danske designer Arne Jacobsen er måske bedst kendt for sit møbeldesign, men han tegnede også de designs, der er på Arne Jacobsen tapeter i dag. Han har skabt ikonisk design til store og små med et stilfuldt, skandinavisk look. Det mest berømte mønster til tapeter er det, der kaldes 'Trapezoid', som er diagonale former og figurer, der findes i flere forskellige farvesammensætninger.

Hvor passer et Arne Jacobsen tapet ind?

Funktionalisme er et meget bredt koncept, der inkluderer langt meget mere end bare hvide vægge. Arne Jacobsens tapeter passer naturligvis godt sammen med den skandinaviske arkitektur fra funktionalismens gyldne tidsalder, der var fra 1920'erne til 1960'erne, men de klassiske mønstre fungerer også fremragende i nybyggede huse eller i en lidt ældre bygning. Den diskrete energi med det grafiske udtryk passer godt ind i lokaler, hvor du vil have både energi og ro, f.eks. i køkkenet, entréen eller børneværelset. Det er også godt til kontorer, venteværelser og børnehaver.

Køb dit tapet fra Arne Jacobsen

Hos os kan du vælge mellem et stort udvalg af tapeter med Arne Jacobsens klassiske mønstre. Her udskriver vi tapeterne designet af Arne Jacobsen, og du finder dem til den bedste pris. Selvfølgelig kan du vælge levering til hjemmet som en mulighed.