Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

TAPETBORT

En tapetbort er en kant, eller grænse på tapetet. Tapetborten har været lidt af en skjult eksistens efter 70'erne og 80'erne, da pasteller og tapetborter virkelig prydede de fleste hjem i Norden. Men tiderne skifter. Endelig er tapetborten, der har rødder så langt tilbage som i 1590'erne, begyndt at få et velfortjent comeback i danske hjem. Du kan have det sjovt og inkluderer dem i din indretning - der er så meget, du kan eksperimentere med, når det kommer til kanter på tapetet.

Op, ned eller i midten - hvordan skal man opsætte et tapet med borte?

Tapetborter er normalt opstillet som en ekstra kontrast langs loftet, men det er også muligt at placere en bort midt på væggen, hvis du gerne vil dele væggen mere op. Som et alternativ til et panel kan du f.eks. male den nederste del af væggen i din ønskede farve, og bagefter opsætte et mønstret tapet på den øverste del, og bruge en tapetbort til at skjule overgangen mere naturligt. Selvfølgelig kan du tapetsere både øverst og nederst, eller bare vælge at afgrænse med en borte hvor end du har lyst. Et tapet med bredere borte passer også godt til nederst på ​​væggen.

Tapetborter til væg i forskellige farver

En tapetborte i hvid kan være en fin afrunding på et farverigt tapet. Selvfølgelig er der mange tapetborter i en række forskellige farver hos os. Sortér blandt farver og mønstre, for at finde de borter, der er bedst til dit hjem.

Moderne tapetborter

Hvis du er ved at indrette dit hjem, og vil prøve noget nyt, så er det en god idé at overveje tapetborter. Du kan endda få selvklæbende tapetborter, så alt arbejdet bliver meget lettere. Traditionelt er det muligt at placere en borte både midt på væggen eller øverst i loftet. Hvis du vil have et virkelig unikt værelse, er du velkommen til at kombinere to tapeter fra samme samling og afgrænse med en tapetbort i midten.

Tapetborter til børneværelset

Tapet med borter til børneværelser er en nem måde at skabe en legende følelse for børnene. Du er velkommen til at se på en borte til børn med motiver fra klassiske børnebøger her hos os. Du kan købe tapetborter fra store og små mærker. Borter er nemme at opsætte og fås både som normalt tapet og non-woven.