Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

VINYLTAPETER

Vinyltapeter er velegnede til værelser, hvor du kan opleve sprøjt og snavs, f.eks. i køkkenet med madlavningen eller i entréen. Det er normalt ikke en god idé at bruge et almindeligt vinyltapet på badeværelset, da dette er et vådrum, men de er et godt valg til steder hvor du lader tøj eller andet hænger til tørre, eller hvor der generelt bliver fugtigt. Derfor er der mange der vælger et vaskbart vinyltapet til køkkenet.

Vaskbart tapet i vinyl

Et vinyltapet er et tapet, hvis overflade består af et plastmateriale, som let kan tørres af, vaskes og aftørres ofte, uden at blive slidt. Et tapet i vinyl bruges ofte til at skabe mere avancerede strukturer, især på ældre tapeter. Et vinyltapet fås både i papir- og ikke-vævede materialer. Tapet med en metallisk overflade kan med fordel trykkes som vinyl, da det derefter er let at opretholde glansen og udseendet ved at vaske det med en våd klud.

Bestil dit vaskbare tapet til køkkenet og meget mere hos os

Hos os kan du købe mange forskellige typer vinyltapet i alle prisklasser, og vi sørger for at sende den rigtige lim til dit tapet i vinyl. Hos os har du altid en prisgaranti og har muligheden for at bestille hjemmelevering. Hvis du har brug for tips eller gode råd angående dit nye tapet, kan du se mere på vores blog.