Hvert trin er inspirerende let

Nemt at finde, hvad du søger

Vi tilpasser lim & antal ruller

DIY værktøjssæt monteringsvejledning

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering
Kundeservice
0
You have no items in your shopping cart.

Tapet med flisemønster

Et flot flisetapet giver personlighed til dit hjem. Fliser og mosaikker har været en populær måde at dekorere vægge på, længe før tapet overhovedet var opfundet, men det holder stadig den dag i dag.

Brug tapet med fliser i hjemmet

Den første tanke, når du siger 'fliser', er normalt badeværelset og køkkenet. Men fliser er en populær vægbeklædning til alle typer værelser, især i Middelhavslandene. Tapeter, der ligner fliser, giver en kølig og traditionel følelse i rummet, og fliserne kan være både mønstrede eller i solid farve, matte eller med et glaseret look.

Hvilket flisetapet skal du vælge?

Mønstrede fliser på et tapet passer perfekt til værelser, hvor du normalt godt tør tage lidt chancer, som for eksempel gæstebadeværelset eller en gang. Hvis du vil tapetsere med flisetapeter i køkkenet eller i andre fugtige områder, skal du huske på, at tapetet skal tåle lidt ekstra - vælg gerne et vinyltapet. Husk dog på at disse stadig ikke er beregnede til brug i vådrum. Vi har et stort udvalg af flise tapeter og lignende designs fra kendte mærker, altid til den bedste pris. Vil du vide, hvordan tapetet ser ud i virkeligheden, før du beslutter dig? Vi bestræber os på altid at repræsentere vores produkter så godt som muligt her på siden, men for at se, hvordan tapetet ser ud i dit hjem, anbefaler vi, at du bestiller produktprøver først.