Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Marokkansk tapet

Tilføj et eksotisk strejf til dit hjem ved at indrette med et marokkansk tapet med påvirkninger fra den dejlige Marrakech. Det skaber en dristig og lækker kontrast til det normale, skandinaviske design.

Marrakech tapeter giver hjemmet en international følelse

Skab et hyggeligt hjem med et marokkansk tapet på væggene. Marokkanske tapeter går også under kategorien orientalsk, og inspirationen kommer ofte fra klassiske vævede tæpper. Et tapet i marokkansk stil indeholder normalt varme farver, flotte mønstre og give en fornemmelse af fred og ro. Som varm te på en stille eftermiddag. Hvis dette er hvad du vil opnå i hjemmet, er marokkansk tapet et perfekt alternativ for dig. Du kan endda vælge at matche med mønstrede fliser.

Varm dit hjem med tapeter som i Marrakech

Hos os finder du klassiske marokkanske mønstre fra Marrakech i forskellige farvekombinationer, stile og udtryk. Vi håber du finder den, der passer bedst i dit hjem for at skabe et afslappet og vidunderligt miljø. Hvis du ønsker vejledning eller hjælp til dit valg af tapet, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at skabe dit drømmehus.