Hvert trin er inspirerende let

Nemt at finde, hvad du søger

Vi tilpasser lim & antal ruller

DIY værktøjssæt monteringsvejledning

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering
Kundeservice
0
You have no items in your shopping cart.

Svenske tapeter

Svenske tapeter er fremstillet med stort hensyn til miljøet. Landet Sverige har, på trods af deres relativt lille størrelse, en dybdegående fortid med at producere tapet af høj kvalitet, både med hensyn til design og materialer. Den skandinaviske stil der reflekteres her inkluderer naturligvis ikke kun Sverige, men også Danmark og Finland, som er velkendte designlande med en æstetik, der er værdsat over hele verden, ligesom svensk tapet er det.

Vores mest kendte svenske tapetmærker er Sandberg, Duro og Boråstapeter, som alle har eksisteret i meget lang tid. Nyere tilføjelser, såsom Majvillan, findes også lige her i vores sortiment af tapeter med svensk flair og historie.

Hvorfor bør du vælge et svensk tapet?

Hvis du køber tapeter, der er trykt i Sverige, kan du være sikker på, at de opfylder alle krav til miljøvenlig produktion og genanvendelighed, der er stillet af forbrugere. Hvis du selv bor i Skandinavien, er det også en klar fordel, for tapetet behøver ikke at blive transporteret langt, hvilket naturligvis er godt for klimaet. Vi sælger tapeter til og fra alle verdenshjørner, men er baseret i Skandinavien. Dette er blot en af mange fordele, ved at købe hos os når du bor i Norden, for leveringstiden er ofte den hurtigste mulige. Så sparer du både din tid og miljøet.