Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Baggrundstapet

Når man ikke vil tapetsere alle vægge i et rum, så kan man med fordel overveje at tapetsere blot en væg med en baggrund eller scene. Et baggrundstapet vil gå rummet og værelset liv og stemning, som samtidig gør rummet større og mere kontrastfuldt uden at skulle tapetsere alle vægge. Hos os kan du finde et bredt udvalg af lækre tapeter som fint kan bruges som baggrundstapet i alle husets værelser.

Tapet til baggrundvæg

En baggrundsvæg passer i alle rum, uanset om det er i soveværelset eller om du vover dig med en scene i dagligstuen. Et baggrundstapet i soveværelset er en lækker detalje, som du kan tilføje enkelt og uden for mange udgifter. At tapetsere en væg med en baggrund eller scene kan virkelig løfte et rum og give det en ny følelse og stemning. Hvis du ønsker en afslappet stemning, kan du overveje et mørkt tapet. Hvis du går efter en mere luftig følelse, så skal du overveje et lysere tapet. Når du overvejer at tapetsere i dit soveværelse, skal du huske på at det skal gøre dig rolig, afslappet og komfortabel. I modsætning hertil, skal du i opholdsrum huske at dine valg skal give energi og opfordre til at omgås din husstand. Så længe du er opmærksom på disse få huskeregler, så er du sikker på at vælge det der er rigtigt for dit hjem.

Indret dit hjem med et lækkert baggrundstapet

Et baggrundstapet fungerer ikke kun i soveværelser, det kan fungere godt i alle hjemmets rum. Det kan give rummet dybde og karakter hvor baggrundstapet står i centrum, eller hvor det blåt tilføjer en beroligende stemning afhængigt af hvilket tapet man vælger. Ligesom et tapet i en entré kan byde gæster velkommen og sætte stemningen, ligeså snart du træder ind af døren.

Køb baggrundstapet online

Hos os kan du finde tusindvis af baggrundstapeter som passer perfekt til der hvor du vil give et rum det lille ekstra. Med forskellige farver, mønstre og teksturer, så er de let at lade sig inspirere når du skal indrette et rum og vælger et baggrundstapet. Er du usikker på hvilket tapet der passer til lige præcis dit hjem, kan du altid bestille nogle prøver hjem, så du kan finde den helt rigtige til dit hjem. Hos os kan du blive din helt egen indretningsarkitekt, for vi tror på at alle rum skal føles behagelige. Ønsker du vejledning og råd ved valg af tapet, så kan du læse mere på vores blog. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hjælper dig videre.