Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Tapet til garderoben

Hvem har sagt at man ikke kan tapetsere en garderobe? Det er i hvert fald ikke os. At tapetsere garderober er blevet vældigt populært, særligt i lækre farver. Vi kan enkelt og nemt hjælpe dig til at gøre din garderobe til en iøjnefaldende del af din indretning. Du kan for eksempel sætte tapet på din garderobedør, for at sætte lidt stemning i din indretning. Du kan anvende hvad der er blevet til overs fra tapetseringen af væggene, eller du kan bestille noget helt nyt tapet.

At tapetsere en garderobe

Du kan matche den øvrige stil i rummet med et ensfarvet tapet, eller vælge noget i et lignende mønster og farve. For en lækker lyddæmpende effekt, kan du endda vælge at beklæde døren med et tekstiltapet.

Skab glæde og tapetser din garderobedør med et fototapet

Fototapeter er også vældig populære som beklædning til garderobedøre, f.eks. et tropisk landskab eller en beroligende skov som skaber et vindue til en anden verden. Vores fototapeter har den fordel at de kommer i forskåret paneler i din valgte længde, og i en bredde på 45 cm. som passer til de fleste garderobedøre og standardmål.

Skab liv med et tapet på dine garderobedøre

At montere tapet på en garderobedør er nemt og enkelt. Du skal vaske dørene ned først, gerne med noget malerrens og slibe ydersiden ganske let med fint sandpapir, så tapetet hæfter bedre. Hvis du har mulighed for at afmontere dørene, så vil det gøre det lettere. Men det er ikke strengt nødvendigt. Hvis din garderobedør har håndtag, kan du med fordel afmontere disse inden og påmontere dem igen når du er færdig med at montere tapetet , for de skarpeste kanter. Du bør også være opmærksom på at fjerne evt. overskydende lim, og sikre at du monterer panelet lige på døren.