Hvert trin er inspirerende let

Nemt at finde, hvad du søger

Vi tilpasser lim & antal ruller

DIY værktøjssæt monteringsvejledning

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering
Kundeservice
0
Din kurv er tom.

TAPET TIL PIGEVÆRELSE

Alle piger kan nu udleve deres drømme og få det perfekte rum med tapeter til pigeværelser. Hos os finder du masser af børnetapet til en piges værelse i alle mulige farver, mønstre og stilarter. Hos os kan du nemt finde tapet til pigeværelser.

Tapet til piger

At dekorere med tapet i en piges værelse kan være både let og vanskeligt. Hvilke farver skal man vælge? Bør det være roligt og neutralt, eller skal det være med mange mønstre og liv? Skal det være noget, der er tidløst som hun kan vokse op med i flere år, eller skal de reflektere deres skiftende hobbyer og interesser? Uanset hvad du vælger i sidste ende, har vi masser af dejlige tapeter til piger i designs, der forhåbentligt kan møde dit behov. Et pigetapet kan hjælpe med at afspejle barnets personlighed og hvad hun holder af. En god måde at vælge tapet til piger på er, at inkludere barnet i processen, eller at komme i kontakt med dit indre barn.

Børnetapet på pigeværelse

Et tapet til en piges værelse kan gøre rummet hyggeligt, legende, stimulerende og lærerigt på samme tid. Det betyder, at tapetet virkelig kan være noget mere for den lille pige end bare farven på hendes vægge. Det kan være et supplement til både indretning og læring, og hun kan udtrykke sig som person, og føle sig hørt. Vi har tapet til pigeværelser i alle tænkelige, flotte farver, samt designs med blomster, balloner, dyr og meget mere. Hos os kan du finde det perfekte pigetapet til dig selv, din datter, veninde eller enhver anden barnlig, feminin sjæl. Der er ingen grænser og alle kan være med. Hvis du har brug for vejledning eller hjælp til dit valg af pigetapet eller har spørgsmål, så kontakt os. Så kan vi hjælpe dig med at skabe dit drømmehus.

True Unicorns Rosa - 116-03

Anbefalet pris: 625 DKK

True Unicorns Grå - 116-01

Anbefalet pris: 625 DKK

True Unicorns Turkos - 116-02

Anbefalet pris: 625 DKK

Poem d ´Amour - 1764

Anbefalet pris: 566 DKK

Imagine Fun - 667300

Anbefalet pris: 328 DKK

Imagine Fun - 667800

Anbefalet pris: 328 DKK

Imagine Fun - 667900

Anbefalet pris: 325 DKK

Rice 2 - 383619

Anbefalet pris: 2309 DKK