Hvert trin er inspirerende let

Nemt at finde, hvad du søger

Vi tilpasser lim & antal ruller

DIY værktøjssæt monteringsvejledning

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Tapet til de unge

Som børn bliver ældre så kan det være tid til at indrette deres værelser med et tapet som giver et mere ungdommeligt udtryk. Vi har samlet de af vores tapeter som passer til ungdommen, så du kan få inspiration, og for at gøre det nemt at vælge præcis det tapet som passer hos jer.

Tapet til de unge

Uanset om du går efter et stilfyldt og klassisk udtryk, eller om du går efter et rigtig cool teenage værelse, så har både ensfarvet og trendy tapeter som passer godt ind på et ungdomsværelse. Hos os kan du også finde fototapet med motiver og tapeter med tema som f.eks. fodbold, graffiti og andre sportsgrene eller aktiviteter – så det passer til lige præcis jeres værelse. Alle slags tapeter til ungdomsrum finder du lige her.

Vælg et tapet til dit værelse og teenager

Et tapet der skal bruges på et værelse hvor der lever en teenager, skal afspejle personen i rummet. Så tapetet kan med fordel matche interesser, steder eller rejsemål. Forskellige styles eller fototapeter kan være interessant og passede til sådanne værelser. Uanset hvilken stil I ønsker i værelset, så har vi et bredt udvalg af tapeter til enhver teenagers værelser – så I kan skabe alt fra en cool stemning til lækre og fine værelser. Et tapet i en teenagers værelse, skal afspejle teenageren der bor der.

Bestil tapet til teenagerens værelse online

Vælge mellem forskellige tapeter til dit teenager værelse, alt fra fototapet til mønstre og ensfarvede tapeter, i mange forskellige styles og udtryk. Hvis du skal bruge vejledning eller hjælp til valg af tapeter, eller andre spørgsmål så skal du endelig kontakte os – så vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmehjem.

Imagine Fun - 668100

Anbefalet pris: 201 DKK

Native Wallpaper - 522

Anbefalet pris: 539 DKK

Aveny - 276-05

Anbefalet pris: 403 DKK

Lino - 379008

Anbefalet pris: 677 DKK

Rice 2 - 383600

Anbefalet pris: 4004 DKK

Rice 2 - 383574

Anbefalet pris: 711 DKK

Restored - 2540-24067

Anbefalet pris: 440 DKK

Næste