Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Tapet til badeværelset

Kan man tapetsere et badeværelse? Klart – Selvfølgelig KAN man tapetsere sit badeværelse! Der er dog nogle vigtige ting du skal overveje når du vælger tapet til dit badeværelse.

Hvad du skal overveje når du vil tapetsere dit badeværelse?

Det er ganske få tapeter der er formelt godkendt til badeværelser, så vi kan ikke anbefale at tapetsere i vådzoner, f.eks. dér hvor du har bad eller badekar. Du kan godt gøre det, men du bør overveje at montere tapetet bag en beskyttende glasplade eller lignende. Ligeledes er det vigtigt at du får udført arbejdet af en certificeret håndværker, af hensyn til den korrekte sikring af vådzonen. Så er du sikker på at holder længe og er udført korrekt. Hvis du har et gæstetoilet, hvor der ikke er vådzone, så kan vi varmt anbefale at tapetsere her. Afhængigt af hvor meget brug og slid dette rum er udsat for, så kan det være en god ide at vælge et slidstærkt tapet som du kan tørre af – som f.eks. et vinyltapet. Ellers er det blot at slå dig løs, for vi kan anbefale at du eksperimenter med mønstre og farver i dit badeværelse.

Hvilket tapetmønster passer til et badeværelse?

Tapet med fisk er et vældigt populært motiv i badeværelser og er ganske dekorative. Ellers er det tapeter med maritime motiver, som f.eks. koraller eller lignende, som passer perfekt ind i ethvert badeværelse. Vidste du at koraller faktisk er et dyr? Et tapet som imiterer sten eller fliser er også et godt valg, hvis du ikke ønsker at lægge rigtige fliser. Flisetapeter findes både i naturfarver der giver et roligt udtryk, eller med mønstre og farver. Lad dig gerne inspirere af det udtryk der findes i Tyrkiske bad med blå-hvide fliser. Der er dog ingen regler om at du skal have et bestemt mønster eller en bestemt farve – det er helt op til dig.