Hvert trin er inspirerende let

Nemt at finde, hvad du søger

Vi tilpasser lim & antal ruller

DIY værktøjssæt monteringsvejledning

Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Børnetapeter

Er det tid til at vælge tapet til børneværelset, så tag et kig på vores børnetapeter. Vælg mellem masser af dejlige tapeter til børn fra os, der passer godt ind i børneværelset. Her har vi samlet alle vores tapeter til børn - alt fra minimalistiske tapeter i flotte nuancer til børnetapet med sjove, indviklede farver og motiver.

Er du usikker på, hvordan du planlægger dit valg af farve og tapet til børneværelset? Måske vil du vælge noget neutralt, der fungerer godt efterhånden som den lille vokser op. Måske vil du hellere investere i et børneværelse tapet med stil, der i de næste par år passer perfekt til dit barn, indtil noget andet fanger deres interesse? Uanset hvad du føler, har vi samlet vores bedste tapeter til børneværelser i alle forskellige farver, mønstre og stilarter.

Vælg det rigtige tapet til baby, tumling og barn

Det er normalt at ønske sig et børneværelse, der udstråler energi, positivitet og legesyge. Det skal reflektere dét at være et barn. Dog skal det stadig være et miljø, hvor dit barn nemt kan finde fred og ro. Det har længe været trendy at dekorerer børneværelser i stærke farver, og det er netop fordi mange farver formidler energi og leg. Motiver, der passer til børn, er også noget, som mange af børnenes tapeter indeholder. Derfor er du velkommen til at frembringe dit eget barndoms-sind, når det er tid til at vælge tapetet til din baby, tumling eller større barn. Et tapet til babyværelset bør også stimulere barnet og kan fungere ekstra godt, når det hjælper barnet til at lære forskellige farver og mønstre, og udvikle synet. Babytapeter skal nemlig udfordre babyens sanser til at udvikle sig. Det rigtige tapet kan endda inddrages i leg, efterhånden som barnet vokser op!

Find flot tapet til børneværelset

Hos os finder du både indviklede og ensfarvede tapeter til børneværelset, med motiver der indeholder alt fra verden omkring os. Hvis du er mere interesseret i at dekorere dit barns værelse med et mere neutralt tapet, der ikke behøver ændres i fremtiden, er der også gode børnetapeter tilgængelige til lige netop det. Et børneværelsestapet i mere neutrale farver eller med sparsomme mønstre kan også gøre børneværelset mere inspirerende, harmonisk og velegnet til børn, der let overstimuleres. I sidste ende er det dig, der sætter grænserne og bestemmer, hvilken følelse du ønsker, at børneværelset skal udstråle. Hvis du nu har installeret et mere neutralt og roligt tapet, kan du tit vælge en meget vild og farverig stil til resten af værelset, hvor tapetet binder det hele sammen. Så opnår du en legende, sjov stil uden alt for mange farver, der ikke spiller sammen. Du bør også spørge dig selv, om du vil tapetsere hele rummet eller vælge et lidt mere spændende tapet til en enkelt accentvæg på børnenes værelser. Begge muligheder er gode, og for de af jer, der ønsker at være rigtig kreative, kan vi anbefale en tapetsering på hoveddelen af væggene med et let mønstret tapet, og vælg så en enkelt væg i børneværelset, der kan få et større motiv. Mange af vores designs egner sig godt til dette formål og til børn. Det vil se ud som et stort vægmaleri, ofte med dyr og natur.

Køb tapet til børn og babyer online

Vi har en bred vifte af billige børnetapeter, hvor du kan vælge mellem alle slags farver, legende mønstre og forskellige stilarter, så du kan skabe nøjagtigt det børneværelse, du ønsker. Vi har masser af tapeter til børneværelser, der passer, uanset om det skal være roligt og neutralt, eller vovet og vildt. Uanset hvad du søger i vores børnetapeter, håber vi, at du finder det perfekte tapet til børneværelset hos os. Hvis du ønsker vejledning eller hjælp til dit valg af tapet, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at skabe dit drømmehus.

Wild Jungle - 7463

Anbefalet pris: 440 DKK

Imagine Fun - 668100

Anbefalet pris: 228 DKK

Whales - 7453

Anbefalet pris: 440 DKK

Charlie - 6252

Anbefalet pris: 440 DKK

Polarn - 6258

Anbefalet pris: 440 DKK

JUST KEEP TRUCKING - 112643

Anbefalet pris: 402 DKK

Claudia - 6255

Anbefalet pris: 422 DKK

Animals - Blue - 100235-403

Anbefalet pris: 734 DKK