Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

ECO tapet

Find et flot ECO tapet til hjemmet her. Sveriges ældste tapetproducent, Engblad & Co, fortsætter med at imponere i dag med fantastiske kreationer, der ifølge dem selv er "inspireret af en moderne og afslappet livsstil". Et motto, vi kun kan være enige i.

Historien bag et tapet fra ECO

Siden midten af ​​det 19. århundrede har Engblad and Co tapeter tilbudt smukke og populære tapeter for alle at dekorere deres hjem med. ECO er det ældre navn for tapetproducenten Engblad og Co, som i dag tilhører Boråstapeter. Den dag i dag har ECO tapet stadig sit designstudie i Borås.

Fantastiske Engblad & Co tapeter

Leder du efter et retro tapet fra ECO? Mange populære designs er genoptrykt med nye navne og artikelnumre. Kontakt os, så ser vi efter, om vi kan hjælpe dig med at finde dit favorittapet. Tapeter, der tidligere er lanceret under navnet ECO, kan nu findes hos os under Engblad & Co.

Køb tapet fra Engblad & Co online

Hos os finder du alt fra det mest populære tapet fra Engblad & Co til de mere unikke ECO tapeter. Udover levering til hjemmet tilbyder vi dig også en prisgaranti, som betyder, at du som kunde altid kan købe dit ECO tapet til en fornuftig pris. Du er velkommen til at besøge vores blog, hvor vi har flere tips og råd. Kontakt endelig vores kundeservice, hvis du har brug for vejledning eller hjælp.