Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

Beslutningsangst, som kan opstå, når du skal vælge farve.

. At vælge farve kan være både sjovt og svært. Herunder finder du vores topliste over farver, som mange elsker lige nu. .

MEST POPULÆRE MALING

Vores udvalgte farver

Vi elsker maling! Vi mennesker trives ofte i naturen, når vi er omgivet af grønne områder, himmel og hav. Nedenfor finder du vores bestsellere, når det kommer til maling. Vi har samlet de mest populære farver, som vores kunder elsker!

Påvirker os på forskellige måder. Forskellige farver påvirker os på forskellige måder. Mørkeblå kan gøre os trætte, klar rød får os til at føle os stærke og lyserød har en tendens til at gøre os nærmest forelskede eller mere sociale. Læs mere om, hvad farverne gør nedenfor.

Solens indflydelse på farver. Har du nogensinde set en farve, som du elskede, men som ikke passer ind i dit hjem? Det kan skyldes, at lyset i rummet påvirker farven. Nordvendte vinduer gør farven køligere og sydvendte vinduer gør farven varmere.

Grøn maling 

Et grønt område kan give os ro og få os til at føle os trygge. Det er en rigtig god farve at male i soveværelset, entreen eller stuen. En kølig grøn farve er ideel til soveværelset, mens en varm grøn farve giver et indbydende indtryk og er et godt valg til entreen.

Blå maling 

Blå rum giver et svalt indtryk. Lyseblå rum kan hjælpe dig med at finde fokus og er derfor velegne t til maling i et kontor . M ørkeblå gør os derimod afslappede og trætte , og det er derfor et oplagt valg til soveværelse t .

Beige maling 

Beige rum giver et varmt og indbydende indtryk. Beige vægge har været populære i årevis, og nu ser vi, at tendensen bevæger sig mod endnu varmere beige og næsten gule farver. Beige er en farve, der passer ind i de fleste rum.

Lyserød maling 

Lyserød maling vokser hurtigt i popularitet! En lyserød farve gør rummet varmt og harmonisk . Det kan gøre et rum legende men også roligt og indbydende.