Til alle i familien
Prisgaranti
Fri fragt
Hjemmelevering

MARIMEKKO TAPETER

De finske Marimekko tapeter er produkter fra et mærke, der er kendt og elsket over hele verden. De klassiske designs og prints er nu også at få som tapet.

Ikonisk finsk design med Marimekko tapet

Vil du gerne forkæle dig selv lidt med noget eksklusivt, finsk design? Vi er nu også leverandør af Marimekko tapet, og det er vi stolte af at være. Moderne, skandinavisk, eksklusivt... Disse ord beskriver et tapet fra Marimekko.

Gør hjemmet friskt med tapeter fra Marimekko

Stormønstrede tapeter med stærke farver har længe været populære i rum som køkkener og entréen, hvor du vil have meget god energi. Marimekko tapeter er det helt rette valg til lige præcis det. Du er velkommen til at matche farverne eller designet på dit tapet med andre af Marimekkos tilbehør til hjemmet såsom bøjler, grydelapper, håndklæder og lignende for at binde interiøret sammen. Det er også en god ide at male køkken- eller garderobedøre i en matchende farve, eller måske endda med matchende tapet, og voila! Du har et helt nyt rum! Marimekkos mønstre er livlige og grafiske med en masse humor og passer derfor også meget godt i børnenes værelser. Du vil være glad for at leve blandt Marimekko tapeter, ganske enkelt.

Friske udgivelser af Marimekko tapeter

Tapeter fra Marimekko kommer regelmæssigt i nye kollektioner, hvor nogle af de mest berømte mønstre ofte genudgives i nye farver. Der er altid noget nyt og spændende at vælge imellem. Hvilket Marimekko tapet vælger du? Dit nye og spændende tapet venter på dig lige her.